Finding the X-factor

The Game of Accessories

Tuntuu, että asuista puuttuu tällä hetkellä ns. punainen lanka, ihan vain siksi, että ne ovat jo niin käytettyjä. Alkaa pikkuhiljaa käsi jo hapuilemaan kohti kevättakkeja ja avokkaita. Ihan vielä ei kuitenkaan keli ole niille sopiva.

Oon miettiny ratkasua tälle loputtomalta tuntuvalle talvikauden asukyllästymiskriisille. Enää ei nimittäin tälle talvelle kannata ostaa uutta takkia. Ellet sitten tee klassikkohankintaa, joka ei koskaan ole pois muodista. Kaupoista ei tosin meinaa enää hirveesti löytää takkeja. Nyt suosittelenkin alkaa lääkitsemään tuota kyllästymistä mieluummin uusilla talviasusteilla. Ajattele, kuinka paljon esim. pelkän huivin värimaailma, tekstuuri ja materiaali voivat muuttaa koko asun fiilistä. Tai mitä hatulla viimeistely tekee kokonaisuudelle?

Itseasiassa asusteet ovat asusi X-factor, jolla viimeistelet sen mielenkiintoiseksi. Kun asusteesi ovat mallillaan,  saa jo tässä kohtaa tylsältä tuntuva takkikin huomattavan paljon anteeksi. Voit myös pukea asusteesi kuten huivin usealla eri tavalla. Jo sillä luot vaihtelua asuihisi. Itse laitoin näihin asuihin huivin toisen pään vyötärövyön alle. Huivista tuli sen myötä melkeinpä asun päätähti.

Hatut sen sijaan ovat harmittavan väärin ymmärrettyjä asusteita. Me suomalaiset nähdään hatut pääsääntöisesti hyötyasusteina, ja kun viimein hattukelit ovat ohi, ihan heti ei haluta edes nähdä niitä silmissämme.

Hattu voi olla niin paljon enemmän kuin lämmitin. Se voi pelastaa monen monta bad hair daytä ja kiireaamua. Eikä käy kieltäminen, kuinka paljon se antaa asulle lisäulottuvuutta ja persoonaa. Yksi netin parhaista hattuvalikoimista löytyy Nordströmiltä. Se kannattaa ehdottomasti käydä tsekkaamassa.

“A woman is not really dressed unless she is wearing a hat”

Virginia Graham

 

 

 

 

 

 

Kuinka monta hattu- ja huivivaihtoehtoa sinä omistat? Keksi niille uusia käyttötarkoituksia ja pukemistyylejä, ja nämä viimeiset kylmät päivät selättyvät huomattavasti mukavammin.

 

Oikein ihanaa pääsiäistä!