Tyylikurssi: Yksivärinen Pukeutuminen

Tänä päivänä muotilehdet puhuvat yksivärisen pukeutumisen nimeen. Kokomusta asu ei varsinkaan täällä Suomessa ole mitään uutta, mutta kokonaan erilaista ja ihastuttavaa näkökulmaa luot valitsemalla joskus jonkin muun värin monochromaattiseen luukkisi.

Tänään käymme läpi muutamat vinkkini, joilla onnistut tässä ihastuttavassa yksivärisessä tyylissä.

Erotu eduksesi

 

Ymmärrän, että värien stailaaminen tuntuu pelottavalta. Koskaan et oikein tiedä milloin liika on liikaa ja mikä väri on liian räväkkä ja ”mitähän ne muutkin ajattelevat, kun näkevät minut tässä punaisessa.” Tuossa epävarmuudessa varsinkin värilliset vaatteet jäävät herkästi kaupan hyllylle, tai ikuiseksi vastapariksi niiden mustien vaatekappaleittesi kanssa.

Onneksi kaikessa pukeutumisessa on olemassa tietyt ”säännöt”, joita noudattamalla et voi mennä pieleen. Mielestäni säännöt on tehty rikottavaksi, mutta kun noudatat tiettyä linjausta, näytät takuuvarmasti tyylikkäältä. Sen myötä saat paitsi itsevarmuutta, myös motivaatiota lähteä katsomaan boksin ulkopuolelle. Kun stailaat itsesi yksivärisesti, olet paitsi upeasti pukeutunut, myös erotut eduksesi tässä yleensä niin tummassa katukuvassamme. Yksivärinen pukeutuminen luo myös illuusion pidemmästä ja solakammasta siluetista.  

”People will stare. make it worth their whileHarry Winston

Näin rakennat yksivärisen asun

 

Viimeistään nyt pukeutumiskaavasi, jota olet tähän asti noudattanut, ottaa ison askeleen eteenpäin. Ihanaa!! On inspiroivaa huomata, että myös mustan ulkopuolella on elämää – ja niin upeaa sellaista – näyttämättä kuitenkaan liikaa huomiotaherättävältä tai mauttomalta.

#1. Luo tasapainoa asuun yhdistämällä vastapareja: istuva väljän pariksi, juhlava arkisen pariksi, jne.

#2. Luo asuun nyanssia yhdistelemällä erilaisia materiaaleja ja struktuureja

#3: Määritä, mihin värimaailmaan kuulut (kevät, kesä, syksy, talvi) ja mitkä värisävyt sitä kautta imartelevat sinua.

#4. Yhdistele saman värin eri sävyjä

#5. Tuo asuun ripaus printtiä

#6. Viimeistele kokonaisuus asusteilla, kuten koruilla, jotka muiden materiaalien tavoin antavat asulle vivahteikkuutta

 

Mahtavaa!! Kolmas kurssipäivä takana! Alkavatko stailauslukot jo avautumaan?

Ensi viikolla paljastan sinulle 3 tuotetta, jotka yksinään muuttavat luukkisi latteasta tyylikkääksi.

 

 

Shop the look:

 

 

 

  • Comments

  • Vastaa

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP