Ecco Sculptured 75

* Kaupallinen yhteistyö: Ecco *

Ecco Sculptured 75 Korkokengät Pintanahassa

 

No jopas… Nyt osui kohdalle korkokengät, jotka ansaitsevat muutaman sanasen. Jo pelkästään siksi, että ihan joka päivä ei tule vastaan kenkiä, jotka kantavat sinut yhtä hyvin työpaikalta illalliselle, ollen sen myötä ihan täydellinen kokopäivän kenkäpari.

Ei lienee enää epäselvää, että olen henkeen ja vereen korkotyttö. Yleensä korkoni ovat kuitenkin stiletit ja lähes poikkeuksetta teräväkärkiset. Vasta vietettyäni päivän Sculpturedeissa ymmärsin, että myös piikkikorkojen ulkopuolella on elämää. Olen puhunut useamman postauksen verran mukavista, mutta tyylikkäistä lättäpohjista, ehkä viimein on aika pyhittää postaus mukavalle ja rehellisesti ajattoman klassiselle korkokenkäparillekin.

Stileteille on tietenkin oma aikansa ja paikkansa, mutta jokainen korkotyttö tarvitsee parin, joissa pystyy ongelmitta viettämään vaikka koko päivän. Ihan ei ulkoinen habitus vedä vertoja teräväkärkisille, mutta sillä ei viimeistään siinä vaiheessa ole väliä, kun koroilla vietetty aika alkaa ylittämään kolme tuntia: klassiset stiletit kun siinä kohtaa vaihtuisi korottomiin läpysköihin, mikä ainakin itselle on se kaikista surullisin ajatus.

 

Ensivaikutelma: kun ensimmäisen kerran sujautin Sculpturedit jalkaan, heräsi väistämättäkin huvittunut fiilis: siis kävelenkö tosiaan nyt korkokengillä? Jalat oli ympäröity silkkisen pehmeästi, mutta tukevasti. Siltä seisomalta oli selvää, että kengät päätyvät ostoskassiini.

Mukavuus: 10/10 Kenkä istuu jalkaan kuin geelipehmustettu sukka. Pieni platformi sekä pitkä koron ja päkiän välinen matka tekevät kengistä lähes ylihelpot kävellä. Kapeajalkaisena innostuin myös tukevasta lestistä, joka muotoutui jalalle täydellisesti.

Koko: 9/10 vai sittenkin 10/10 Tämä vaati sovitusvaiheessa pientä ajatustyötä, sillä 37 tuntui hieman väljältä, mutta 36 oli kuitenkin liian pieni. Sculptured 75 on siis vähän väljempää mitoitusta, mikä sekin osottauitui onneksi: geelipäkiäpehmusteille jäi juuri sopivasti tilaa, mikä nosti kengän mukavuuden täydelliselle tasolle.

Hinta: 114,90 € Tämän tason kengille hinta on mielestäni edullinen. 

Yleisarvio 9/10: Jos sinulla on normaali tai kapea lesti, jos etsit korkokenkiä töihin, jos etsit korkokenkiä, jotka toimisivat päivästä itaan menoissa, jos etsit korkokenkiä, joilla haluat hetken antaa lomaa jalkaparoillesi, älä enää etsi. Vielä jos saisimme Sculpturedeille muutaman värivaihtoehdon olisivat ne saaneet minulta täydet pisteet. Yksi ainoa sana: Suosittelen.

 

Shop Ecco Heels:

 

 

* photography by Ida Koski

  • Comments

  • Vastaa

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP