Äidille, rakkaudella

Äideistä parhain

 

Tänään on mielestäni yksi merkittävimmistä juhlapäivistämme; Äitienpäivä. Ei oman äitiyteni vuoksi, vaan oman äitini vuoksi. Isän hylkääminä, äiti on aina ollut meille yhtäaikaa sekä äiti että isä, suorittaen molemmat roolit paremmin kuin toivoa voisi.

Mielestäni äidit ansaitsevat erityishuomiota ja ison muistopäivän ihan vain jo siksi, että heillä on luontainen vaisto laittaa muiden hyvinvointi omansa edelle. Elämän myrskyissä, alle 20-vuotiaana äitini olisi voinut yhtä hyvin kääntää selkänsä meille. Vaan tuo luontainen äidinvaisto varmisti meille hyvän elämän, jättäen mitä parhaimmat lapsuuden muistot sekä puitteet, josta ei tuntunut puuttuvan mitään – vaikka todellisuudessa puuttuikin, kokonaisen isän verran.

Pakko myöntää, pelkästään asiasta kirjoittaminen nostaa tunteet pintaan. En voi tarpeeksi korostaa, kuinka paljon äiti minulle merkitsee. Eikä vain minulle ja siskolleni, vaan nykyään myös meidän lapsillemme; Mummi onkin näille pikkuihmisille se yksi odotetuimmista vieraista. Sen myötä Äitienpäivälahja kerran vuodessa on pieni symbooli hänelle ihailustamme. Olen ikuisesti kiitollinen siitä, että hän on juuri sellainen kun on.

Atelier Cologne

 

Tänä vuonna törmäsin niin spesiaaliin tuotteeseen, että tiesin heti sen päätyvän pakettiin äidille. En voisi enempää olla innoissaan ojentaessamme yhdessä siskoni kanssa hänelle Atelier Colognen lahjapakkauksen itsevalitsemillamme tuotteilla. 

Parasta Atelier Colognen tuoksuissa on, että jokainen niistä on yhtä hempeä, nerokkaasti rakennettu sekä yksinkertaisesti kuvailtuna kaunis. Tuoksuttelin pääni pyörälle heidän tuotekojullansa Helsingin Stockmannilla. Valinnan vaikeus yllätti, vaikka tasan tarkkaan tiedän millaisista tuoksuista äiti tykkää.

Pakettiin päätyi lopulta Clémentine California -tuoksun käsivoide, palasaippua ja hajuvesi. Lahjan sinetöi suloinen nahkasuojus, johon saimme itse valita värin sekä kaiverruksen joko hopeisena tai kultaisena. Äitienpäivän kampanjaväri nude sulatti sydämeni, ja ä:n oltua pois kirjainvaihtoehdoista, oli selvää, että tuoksu saisi nimikkokaiverruksen Mummi

Atelier Cologne antaa mahdollisuuden lahjoa äitejämme paketilla, jolla he voivat hemmotella itseään vielä pitkään Äitienpäivän jälkeenkin. Sillä taatusti, jokainen lapsistaan huoltapitävä äiti sen vähintäänkin ansaitsee.

 

  • Comments

  • avatar
    Tiina Boman-Laitinen

    Kiitos rakas tyttöni ❤
    Ihania olette molemmat😍

  • Vastaa

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP