How To Wear Jeans At Work

Jos työsi antaa myöden vähän arkisemmalle vaatetukselle, tai jos työpaikallasi on ns. Casual Friday – päivä, voit silloin sujauttaa farkut jalkaasi. Se ei kuitenkaan tarkoita, että sinun tarvitsisi kokonaan menettää uskottavuutta.

Riippuen tietenkin missä työskentelet, monesti naisen vaatetus ja muu ulkoinen habitus merkkaa todella paljon millaisina työntekijänä tai esimiehenä muut hänet näkevät. Valitettavasti useiden ja taas useiden tutkimusten mukaan miehet saavat tässä kohtaa huomattavan paljon enemmän anteeksi. Voihan vääryys! Mutta..

Voit kuitenkin näyttää arkisissa farkuissakin huolitellulta ja vakuuttavalta. Me ei voida muuttaa ihmisen psykologisia taipumuksia, mutta onneksi voidaan valita mitä päällemme laitetaan.

coat DAY BIRGER ET MIKKELSEN | shirt MANGO | jeans FRAME  pumps HAZEL | sunglasses Prada

 

Tee näin:

 

Valitse kaapistasi hyvin istuvat siniset farkut ja laskeutuva  kauluspaita. Sujauta paidan helma kevyesti housujen sisään  tekemään yhdistelmästä ryhdikkäämmän. Valitse asuusi paidan väriset kengät ja klassinen kamelin värinen pitkä takki. Viimeistele asu ylellisillä aurinkolaseilla.

trench ESPRIT | sweater TOMMY HILFIGER | jeans LEE JEANS | pumps HUGO | bag KATE SPADE

 

Tee näin:

 

Aloita yhdistämällä mustat, nilkkapituiset farkut ja klassinen valkoinen neule. Valitse asuusi arvokkaat punaisen tai vihreän sävyiset korkokengät sekä musta trenssi. Viimeistele kokonaisuus ryhdikkäällä mustalla käsilaukulla.

Molemmat asukokonaisuudet rakensin pääsääntöisesti vaatekaapin perusvaatteilla. Ne on kyllä monesti niitä lähes minkä tahansa tilanteen pelastajia, jotka oikealla tavalla yhdisteltynä toimii aina. Jos johonkin suosittelen panostamaan rahallisesti enemmän, ovat ne ehdottomasti ne; perusvaatteet.

Kuvittele asusi vaa’aksi: miksaamalla sekä arkista että sivistynyttä voit päästä mukavaan balanssiin kokonaisuudessa. Kun yhdistät farkkuihin ja arkiseen yläosaan prameampia osia, asusi näyttää samaan aikaan rennolta ja uskottavalta.

  • Comments

  • Vastaa

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP