Ripped Hem Jeans

Kropatut, rikotut lahkeet ovat farkuissa tämän sesongin must have. Olivat ne sitten skinnyt, suorat tai rennot, ei saksimiselta olla säästelty. Kaltaisemme sivistyneemmän linjan edustajat saattaa tuntea rikotut lahkeet vähän vieraiksi. Siksi halusin tehdä asuidean, jossa päivän farkut taipuu sinulle vähän ’chicimmäksi’ kokonaisuudeksi.

Täytyy sanoa, asua kasatessa aloin innostumaan farkuista niin, että pääsivät ne minunkin hankintalistalleni. Vielä pohdin suoran ja skinnyn lahkeen väliltä. Se kiva näissä on, että rikotut lahkeet jättää tilaa vähän hienostuneemmalle yläosalle ja kengille.

 

 

wrap shoulder blouse NLY TREND
asymmetric shirt VIOLETA BY MANGO
jeans ZARA
crossbody bag REBECCA MINKOFF
sunglasses VERSACE
slip babouche NLY SHOES

Arkisen, mutta ryhdikkään kokonaisuuden luot sharpilla kauluspaidalla. Huomaatko, farkut toimivat niin korkojen kuin matalapohjaisten kanssa. Viimeistele asu ryhdikkäällä laukulla ja tyylikkäillä arskoilla pitääksesi lookin hienostuneena.

 

Maltampa tuskin odottaa, että saataisiin nämä viimeisetkin lumen rippeet sulamaan. Sitten nimittäin, kun jalkaan voi sujauttaa kapeakärkiset korkkarit, lähden minäkin viimeistään taas farkkuostoksille.

  • Comments

  • Vastaa

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP