Interior Inspiration

Epäilyksistäni huolimatta olen täysin hurahtanut Instagramin koukuttavaan maailmaan. Seuraan useita muotibloggaajia, niin kotimaisia kuin ulkolaisiakin. Instasta on tullut mulle kuin ovi muodin ihanaan ja ihmeelliseen maailmaan.

Samalla oon innostunu päivittelemään sinne omiakin kuvia entistä enemmän. Nykyään Instagram on mulle melkeinpä yhtä tärkeä kuin blogikin. Jos totta puhutaan, tuossa oli hetki kun bloggaaminen vähän kärsi, kun yritin muokata ja kehitellä omaa Instatiliäni mahdollisimman paljon itseni näköiseksi. Nyt oon mielestäni päässyt asiassa ihan jyvälle ja viimein pystyn taas antamaan ajasta myös  tälle tärkeimmälle, eli itse sivustolle.

 

Sisustushaaveita

Instagramin ja näiden superpakkasten myötä mun on tullut otettua enemmän kuvia ihan kotioloissa. Huomasin, että en aina ole ihan tyytyväinen kuviini ihan vain siksi että nämä kuvauspuitteeni on suomeksi sanottuna persiistä. Aloin jo miettimään vähän suurempaa sisustuspäivitystä kotiimme, mutta sitten kuulin, että Leonin tarhapaikka tulee olemaan vähän kauempana ja rupesin miettimään mahdollista muuttoa. Siksi en nyt sitten viitsi ihan hirveesti alkaa muuttelemaan paikkoja. Ajattelin kuitenkin hankkia edes joitakin uusia sisustuselementtejä. Sellaisia, joita voisi sitten hyödyntää myös mahdollisessa uudessa kodissa. Tässä muutama tällä hetkellä kuolaamistani suloisuuksista.

 

Ajattelin lähteä varovaisesti liikkeelle. Niin varovaisesti kuin tällä minun välillä vähän yli-innokkkaalla luonteella vain voi ja pystyy. Kollaasin highlighteja on vaalea printtimatto, josta olen jo pitkään haaveillut, Ikean ylisuloinen apupöytä sekä Pentikin kahvimukit. Voitko uskoa seinillämme ei ole yhen yhtä taulua tai muutakaan koristetta. Niistä lähden varmasti ensimmäisenä liikkeelle.

  • Comments

  • Vastaa

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP