Done with winter

Allerginen kylmälle

Talvi… Eikö tämä nyt alkaisi jo olla nähty? Tiedän, että valtaosa valittaa jo tässä vaiheessa talven loputtomuudesta, mutta oikeesti. Mun mielestä me saadaan ihan luvan kanssa vähän valittaa, kun muualla Euroopassa aletaan pakkaamaan talvitakit jo varaston uumeniin. Kosovossakin perhe juo aamukahvinsa jo terassilla auringon paisteessa. Minäkin tahdon!

Tässä kohtaa ulkomaille muutto alkaa joka vuosi kutkuttaa. En haluaisi sinne kokoaikaisesti, mutta semmoinen puolet vuodesta siellä, puolet täällä olisi kiva. Itselläni tämä kylmäurtikaria tekee talvista puolet tuskaisempia, kun ei tarvitse kävellä kuin kotiovelta autolle kun allerginen nokkosrokko nousee keholle. Kasvot ovat tietysti pahimmat ja siinä kohtaa ei tarvitse edes harkita asukuvien ottoa, jos haluan pitää sivustoni visuaalisesti viehättävänä. Olen siis kirjaimellisesti allerginen tälle kylmälle. Nämäkin kuvat saatiin hoidettua niin, että kuvattiin pikapikaa pari otosta, jonka jälkeen juoksin autoon lämmittelemään.

Stripy Stewardess

Tästä meidän matkustushimosta saatiinkin idea ottaa nämä kuvat lentokentän kupeessa. Jälkikäteen ajateltuna asukokonaisuus plus lentokentän maisemat sai mut näyttämään erehtymättömästi lentoemolta. Hahaha! 😀 Mutta mikäs siinä. Tämmöinen setti tällä kertaa.

Haaveilen jo kaikista ihanista kesäisistä hamosista. Mutta ei tämä Zarasta löytämäni kynähame ensiapuna ikävääni huono vaihtoehto ole. Maksoikin vain 15 €. Ylipolven saappaat koipiin ja pysyy urtikariakin ihmeen hyvin aisoissa.

Hamehimon lisäksi olen ihan rakastunut vallalla olevaan raitamuotiin. Tosi yllättävää tämmöseltä mun kaltaselta romantikolta. Jotenkin raitojen sporttisuus ja arkisuus on semmonen raikas tuulahdus pitsin, silkin ja röyhelöhihojen täyttämään vaatekaappiini.

Miten raitamuoti uppoo suhun? Jos vielä vierastat sitä, käyhän kahmimassa inspiraatiota viimeisestä artikkelista raitahousujen asustamisesta.

Ensi kertaan, mon ami! <3

Shop the look:

  • Comments

  • Vastaa

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP