Muodin säännöt

Sinänsä vierastan ajatusta säännöistä tyylin ja pukeutumisen suhteen. Joskus sulla saattaa kuitenkin olla kotoa lähtiessä sellanen olo, että ”onkohan nää mun vaatteet varmasti hyvät.” Noita hetkiä varten halusin tehdä tämän artikkelin sulle. On nimittäin olemassa joitakin pukeutumisneuvoja, tiettyjä nyrkkisääntöjä, joiden kanssa et voi mennä ainakaan ihan mahdottomasti pieleen.

Muoti on siitä hankala juttu, vähän niin kuin kauneus ja estetiikka yleisesti, että makuja on monia. Toisaalta on voitu määrittää, millaisilla piirteillä varustettu ihminen on yleisesti määritelty kauniiksi. Samalla tavalla muodinkin suhteen voi tehdä tiettyjä sääntöjä, jotka yleissilmin toimii aina.

Ideasta tasapainoon

1. Oli budjettisi sitten mikä tahansa osta vain laadukkaan ja arvokkaan näköisiä vaatteita. Ryhdikäs kangas, neutraalit värit, klassinen saumoitus ja hyvä istuvuus tekee edullisestakin vaatteesta arvokkaan näköisen.

2. Tasapainota: Löysä alaosa istuvan yläosan kanssa, istuva alaosa rennon yläosan kanssa. Juhlava vastakappale tasapainottaa arkisen, arkinen tekee juhlavasta jokapäiväisen.

3. Asustaessa vähemmän on enemmän. Yhdistä iso statement-kaulakoru hillittyjen nappikorvisten kanssa. Näyttävät statement-korvikset eivät toisaalta tarvitse kaulakorua ollenkaan kaveriksi. Lähde rakentamaan kokonaisuutta yhden huomiota herättävän vaatteen tai asusteen ympärille.

4. Panosta hyviin alusvaatteisiin. Varsinkin valkoista pukiessa, alusvaatteet näkyvät helposti läpi. Samoin olkaimettomien toppien kanssa alta näkymättömät rintaliivit päästävät topin oikeuksiinsa.

5. Jos olosi ei uutta vaatetta sovittaessa ole ”WOW!”, jätä se ostamatta. Löydä tietyt säännöt omalle vartalomallillesi ja osta vaatteita niiden sääntöjen mukaan. Kun löydät sun vartalolle sopivat vaatetyylit, olo muuttuu huomattavasti itsevarmemmaksi ja mukavammaksi.

 

Loput säännöt löytyvätkin sitten Ystävänpäivän viikolla alkavasta ”7:ssä päivässä tyylikkäämmäksi kurssista”. Suuret pahoittelut kurssia jo odottaville. Influenssan rantautuminen harmillisesti viivästytti mun alkuperäistä aikataulua. Ikinä en ole näin kauan ollut kipeänä. Ensi vuonna harkitsen vakavasti sitä rokotteen ottamista.

Coat H&M
Shirt ZARA
Pants VERO MODA
Bag MANGO
Belt MANGO
Boots NELLY
Gloves H&M

Mutta muutaman viikon päästä päästään sitten aloittamaan sun muuttuminen tyylitaituriksi. Mua kyllä vähän jännittää!! 😀 Kurssiin pääset liittymään alla olevasta napista.

 

Count me in, baby!

 

Mutta nyt painun poskionteloitteni kanssa unten maille!

Hyvää yötä, mon ami! <3

Niina

 

 

  • Comments ( 0 )

  • Vastaa

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP