3 x Don’t Miss These

Tiedätkö sen tunteen, kun näät jossain jonkun vaatteen tai asusteen, ja se porautuu sun verkkokalvoille ja jää kummittelemaan niin kauaksi aikaa, että hankit sen? Kevät 2018 muoti näyttäisi muodostuvan herkullisen pastelliseksi upeine statement-asusteineen. Alkaa omatkin muotimieliteot näistä tummanpuhuvista kallistumaan pikkuhiljaa niihin.

Ihastuksesta asuideaksi

Omat koukutukseni tällä hetkellä on Manolo Blahnikit ja samankaltaiset kengät <3 <3 <3, vinyylihousut, farkut pitkästä aikaa, slingback-avokkaat (edelleen), sekä vaaleansiniset takit. Olen pyöritellyt koneella erilaisia auvaihtoehtoja kaikista noista ihan loputtomiin. Tässä sullekin muutama keväinen ja trendikäs asuinspiraatio.

Minkälaisia vaatepakkomielteitä sulla on tällä hetkellä? Kerro rohkeesti, jos haluaisit mun keksivän asuideoita jostakin niistä.

Niina

  • Comments

  • Vastaa

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP