Military Vibes

Vaatekaappimme kameleontit

Alan olla jotenkin niin kyllästynyt talvisiin asuihin. Joka päivä mustien housujen pukeminen ja pitkän takin päälle heittäminen tuntuu jo niin kulahtaneelta. Tänä viikonloppuna lämpöasteet meni nollan yläpuolelle, joten halusin ottaa kaiken ilon siitä ja pukea jotain edes vähän erilaisempaa päälle. Todellisuudessa palelin jonkin verran, mutta niin ku mummi on aina opettanu: kauneuden takia pitää kärsiä. Tässä tapauksessa kauniiden kuvien takia.

Tässä yksi esimerkki, kuinka monikäyttösiä jotkut vaatteistamme onkaan. Tässä takissa on normaali kääntökaulus sekä hihoissa tampit kultaisine nappeineen. Nostamalla kauluksen pystyyn ja piilottamalla hihan yksityiskohdat, takki muuntui asteen sharpimmaksi ja jatkoi värin mukaista Military -vibaansa. Etsi sinäkin tutuille vaatteille uusia pukemistapoja. Se antaa sun vaatekaapille huomattavasti enemmän ulottuvuutta.

Kuvien takki oli löytö Kosovosta kotikaupunkimme Pejan keskustassa sijaitsevasta pikkuliikkeestä. Kyseinen liike on yksi lemppareistani. Putiikki on pullollaan kaikkea trendikästä ja usein uniikkiakin. B kertoi, että Kosovon isot starat ostelevat monesti sieltä vaatteensa. Enkä ihmettele. Maltampa tuskin odottaa, että pääsen taas kesällä sinne ostoksille.

Tyylikkyyden Tasapaino

Sitten päästään asun kohokohtaan, eli laukkuun. Löysin tämän perjantaina ainoana laatuaan Zaran alerekistä. Tämä aitonahkainen ihanuus sulatti mun sydämen siltä seisomalta. Eritoten olkahihna oli jotain, mitä jo pitkään olin etsinyt. Harvemmin tulee osteltua Zarasta näitä arvokkaampia yksilöitä, mutta nyt en epäröinyt hetkeekään. Olisin voinut illalla mennä nukkumaan tämä kainalossa.

Kevään 2018 catwalkilla nähtiin mitä upeampia katseen vangitsevia laukkuluomuksia. Vaikuttavissa olkahihnoissa ja mielikuvituksellisessa viimeistelyssä on se tasapainottava ominaisuus, että yläosa voi olla hyvinkin yksinkertainen kokonaisuuden jäämättä tylsäksi. Tulevan kevään ostoslistaan kuuluu siis ehdottomasti statement bag jos toinenkin.

”Elegance is the balance between proportion, emotion and surpriseValentino Garavani

Pala Kosovoa

Viikonloppuna olisi pitkästä aikaa ollut kosovolainen musiikkitapahtuma Helsingissä. Liuta mun lemppariartisteita oli tullu esiintymään, mutta lastenhoito-ongelman takia ei päästy paikanpäälle. Voin sanoo, että nyt vähän syletti. Nykyään en oikeestaan minkään muun maalaista musiikkia kuuntelekaan. Jotenkin se lämminhenkisyys ja eksoottisuus piristää tätä synkkää talvea.

Mun tämän hetken lempparit on viime kesältä tämä ja vähän uudempaa matskua tämä. Jos kävit katsomassa, on pakko mielenkiinnosta kysyä, oliko se sellaista kun ajattelit? Täytyy sanoa että sillon kun tavattiin B:n kanssa, en olisi uskonut heillä olevan tuollaista musiikkia. Luulin, että Kosovo on edelleen sellainen sotamaa. Naiivina yllätyin, että siellä ylipäätään tehdään musiikkia. Haha! 😀

Miten sun viikonloppu meni?

 • Comments

 • avatar
  Tiina

  Ihana laukku?

  • avatar
   nboman

   Kiitos paljon! 🙂

 • Vastaa

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP