2 x Embellished Jumper

Maltillinen

Peloton

Olen kuolannut jo ainakin kuukauden päivät korutettujen neuleiden perään. Erityisesti minuun iskee väljän ja raffisti teksturoidun kuosin yhdistäminen isoihin ja kimaltaviin koruihin. Siinä on jotain niin häiritsevää ja sitä kautta mielenkiintoista. Siitä sain inspiraation tehdä kaksi aivan erilaista asuideaa teille. Toinen hyvinkin hillitty ja toinen asteen pelottomampi.

Kun yhdistelet katseenvangitsevia neuleita asuihin kiinnitä huomiota värimaailman lisäksi asusteiden henkeen. Esim. koruin koristeltu laukku tai kengät jatkavat neuleen henkeä ja siten tekee koko asusta yhtenäisen. Tällöin ole varovaisempi korujen kanssa tai jätä vaikka kokonaan pois. Muuten kokonaisuus menee ylikimaltelevana harakoille.

 

My Favourites

 

Affordable Choices

 

Mitä mieltä sinä olet koristelluista neuleista?

 

Niina

  • Comments

  • Vastaa

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP