Syksyiset huulet

Syksyisin ja varsinkin juhlakauden lähestyessä on sopiva hetki päivittää meikkipussukka kaikilla herkullisilla tummilla ja hohtavilla huulimeikeillä. Ainakin tämä huulipunafriikki on loppuvuodesta aivan intopinkeenä. Toiset hypistelevät jouluisten hyllyjen koristeita, kun itse hörhöilen kosmetiikkaosastolla swatchaten käteni täyteen uusimmista huulipunasävyistä.

Nyt haluan rohkaista sinuakin laittamaan huulet tötterölle ja astumaan herkkusuiden sesonkiin. Jos haluat viritellä sitä kaikkein villeintä puoltasi, tartu mustaan tai metallinhohtoiseen huulipunaan/-lakkaan.

Näin onnistut
  • Kuori huulet ennen meikkiä, Jos kuivat nahanpalat koristavat naturelleja huuliasi, mikä tahansa puna vain korostaa kuivuutta. kröhöm, allekirjoittanut voisi panostaa tässä.
  • Kuorinnan jälkeen pohjusta huulet voiteella tai jollain huulihoidolla antaaksesi meikille hyväkuntoisen pohjan.
  • Jotta saisit glitterit ja kimalteet ponnahtamaan esiin, pohjusta huulet vaalealla huulipunalla ennen glitterkiillon levittämistä.
  • Jos vasta astut huulimeikin ihmeelliseen maailmaan, tai muuten vaan haluat pitää ilmeen hillittynä, sipaise kiiltoa vain pienesti keskelle ylähuulta. Tämä riittää luomaan illuusion supersäkenöivistä huulista.

”If you’re sad, add more lipstick and attackCoco Chanel

Tummat huulipunat käytännössä

Huomiota herättävät huulet ovat kuin asuste, joten nyt voit pitää muut asuteesi hillittyinä, jotta kokonaissus pysyisi balanssissa.Huulipuna kuluu muuta meikkiä nopeammin. Jos meikkaan tummat huulet itselleni, otan huulipunan aina mukaani, jotta voin tarvittaessa aina korjata meikkiä. Yritän olla nuoleskelematta huuliani liikaa sekä juoda juomani pillillä. Kun korjaan punattuja huuliani, kuivaan alueen ja lisään huulipunaa vain alueelle, josta se on kulunut. Sillä tavalla huulipuna ei kerrostu ja ala näyttämään epäsiistiltä.

Loppuun tein vielä listauksen kaikkein halutuimmista juhlakauden sävyistä. Mukana kuvissa oleva oma suosikkini: Milani .. Tässä huulipunassa on ihanin tuoksu mihin koskaan olen törmännyt: Suklaisen kahvinen kermalikööri… mmmm… Löytyykö listasta sinulle mieleistä?

 

Niina

 

  • Comments

  • Vastaa

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP